Interimair Linkedin Interimair Twitter
Interimair logo

Project Interimair genomineerd voor Innovatie Award

Op 06 november 2009 is het project 'Met Kompas Koersen Naar Eigen Kracht' van de gemeente Schiedam samen met 5 initiatieven uit andere gemeenten genomineerd voor de Innovatie Award Grote Gemeenten 2009.

De rol van Nederlandse gemeenten is een dynamische. Steeds meer bestuurlijke, sociale en technische uitdagingen komen op het bord van gemeenteambtenaren te liggen. Dat vraagt om visie en positief denken. Het vraagt om innovatie.

Deze prestigieuze Award zal worden uitgereikt tijdens het congres 'Managers van de Gemeente aan zet' dat plaatsvindt op 09 december 2009 in het Domina hotel Rotterdam. Leer van grote gemeenten hoe zij innovatie gebruiken voor het verbeteren van resultaten. U kunt zich daar laten inspireren en leren hoe u innovatie kunt integreren bij uw gemeente door een overzicht van de beste inzendingen van gemeenten. Hoor ook van de jury waarom de inzendingen genomineerd zijn voor de award.


Alle nieuwsberichten weergeven
x
Deze website maakt gebruik van cookies en trackingcodes om informatie op te slaan. Door deze site te gebruiken, accepteer je de voorwaarden en privacy beleid. Lees meer. Akkoord